Jumala, Taivaallinen Isämme,
Tämän ensimmäisen rastin myötä haluan rukoilla raha-asioideni puolesta. En ole kovin taitava hoitamaan niitä. Ahdistaa, että menoja on aina enemmän kuin tuloja. Anna pieni helpotus asiaan. Anna viisautta tehdä oikeita päätöksiä.

Toinen, kolmas ja neljäs rasti. Näiden myötä rukoilen lasteni puolesta, jokaisen puolesta erikseen. Haluaisin voida auttaa heitä taloudellisesti enemmän. Nuorena ja opiskelijana elämän on tarpeeksi rankkaa muutenkin. 

Viidennen rastin myötä rukoilen oman jaksamiseni puolesta. Välillä väsyn työssä ja pimeänä vuodenaikana voimat eivät palaudu nopeasti. Toivoisin pientä taukoa lämpö- ja valohoidossa jossain eteläisessä paikassa. Toivoisin aikaa levätä.

Kuudennen rastin myötä rukoilen kirkon työn ja kaikkien hyvää tekevien järjestöjen työn puolesta. Haluaisin tukea taloudellisestikin niitä ihmisiä, jotka työskentelevät toisten auttamiseksi.

Seitsemännen rastin myötä haluan rukoilla kaikkien niiden puolesta, joiden elämää raha hallitsee. Niiden puolesta, joiden kaikki voimat kuluvat heidän pyrkiessään kartuttamaan omaisuuttaan ja varallisuuttaan. Niiden puolesta, joille raha on onnellisuuden mittari. Niiden puolesta, joille jokainen päivä on taistelua taloudellisesta selviämisestä. Vapauta heidät, ja meidät kaikki, rahan orjuudesta palvelemaan Sinua ja toisiamme iloisesti ja vapaasti.  

Aamen.